izzieblue

Alla inlägg den 24 april 2015

Av Izzie - 24 april 2015 18:39

Har en lång lista på massa böcker jag vill läsa.. Här kommer några av dem, kanske kan jag inspirera er till att vilja läsa dessa också   


1. 

  Vid din sida av Anne Cassidy. Andra delen på serien ''En mördares anteckningar''. Första boken heter ''Tid att dö', den var så himlans bra. Det handlar om en tjej som heter Rose och hennes styvbror Joshua. Deras föräldrar försvann en kväll när det varit på resturang, och inte blivit hittade sedan dess. Joshua och Rose tappade kontakten, men efter fem år dyker Joshua upp igen. Han vill få reda på vad som hänt med deras föräldrar och vill att Rose hjälper honom. Samtidigt sker två mord på Roses skola, varav ena mordet Rose blir misstänkt för, då hon var först och den enda på plats. 


2.   Om det var krig i Norden. Det är ju krig i Syrien, Iran, Irak och massa andra länder. I denna boken är det krig i Sverige. Det är tvärtom liksom. Svenskarna blir flyktingar och får uppleva det som de flyktingarna som kommer hit får uppleva. Värt att läsa tycker jag, för jag kan inte se ur deras perspektiv när jag själv inte är flykting eller upplever det som de gör. 


3.   Black Ice av Becca Fitzpatrick. Hon har skrivit serien, Fallen Ängel, vilken jag fastnade otroligt mycket för. Hon är en oerhört duktig författare! Black Ice handlar om Britt som ska vandra i bergen med en kompis och Britts ex-pojkvän.

I en snöstorm tvingas de söka skydd i en stug, där gömmer sig två killar från polisen och snart blir det ett gisslandrama. Britt ska hjälpa killarna nedför bergssluttningen. Men det finns spår som visar att de inte är ensamma där ute, en mördare går lös. 


Jag vill läsa alla Magnus Nordin böcker samt Anne Cassidy. För jag ÄLSKAR deras böcker verkligen! Frågan är bara om det finns tid för alla   Finns också engelska böcker jag vill läsa, som The Carrie Diaries. 


Jag kommer antagligen lägga upp fler böcker vid andra tillfällen    Ni får gärna ge lite boktips!   

Presentation


Hellu folket!
Välkomna till min blogg där jag bloggar om allt mellan himmel och jord. Är en 16-årig tjej som älskar att sjunga och fotografera. Så det blir mycket musik och bilder i denna blogg

Fråga mig

1 besvarad fråga

Choose language

Bloglovin

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards